• Profiel

"Communicatie is het scheppen van gemeenschappelijke betekenis"

Jacqueline de Roos personifieert KREADO. Ik ben als bedrijfskundige aan de Radboud Universiteit Nijmegen opgeleid vanuit een sociaal-organisatorische visie op de bedrijfskunde en heb ruime ervaring als leidinggevende, adviseur en projectleider in de gezondheidszorg. In het bedrijfsleven heb ik me bezig gehouden met ICT gerelateerde projecten. Gedurende mijn loopbaan ben ik me steeds meer gaan richten op het coachen van leidinggevenden en professionals op het gebied van persoonlijke en professionele ontwikkeling. 

JER 2018Mensen functioneren beter wanneer ze weten waar hun kwaliteiten en potentieel liggen, ze beleven plezier aan wat ze vanuit hun innerlijke drijfveren doen. Als DISC gecertificeerde trainer en integratieve coach draag ik daar graag mijn steentje aan bij. In mijn werk zie ik communicatie als het scheppen van een gemeenschappelijke betekenis en de sleutel tot een succesvolle verandering en samenwerking.

Door mijn eigen levenservaring en de verschillende rollen die ik tot nu toe in mijn werk heb vervult, is mijn passie om mensen, teams en organisaties te zien groeien en tot hun recht te zien komen, versterkt. Dit is de basis geweest voor het ontstaan van KREADO dat letterlijk betekent - schepping door communicatie-.

Ik heb als coach en trainer het vermogen om gemakkelijk aan te sluiten bij zeer verschillende groepen en/of teams en snel tot de kern te komen. Ik heb me bekwaamd in psychosociale therapie (NLPt, focussen, EMDR, systemisch werken) waardoor ik in 2010 ben toegelaten tot beroepsvereniging het NVPA. Op dit moment volgt ik bij Groundwork de opleiding tot integratieve therapeut.