Skip to main content

"Degene die investeert in ontwikkeling, kan het beste van zichzelf geven"

DISC teamtraining

Het persoonlijkheidsprofiel DISC is een krachtig instrument binnen teams. Teamleden krijgen meer zicht op de gedrags- en communicatiestijl van zichzelf en anderen.
 
Deze methode daagt de teamleden uit om op basis van de verworven inzichten ervaringen te delen en met oplossingen te komen voor onderliggende knelpunten. Ze werken toe naar wat zij voor elkaar kunnen betekenen met als doel duidelijke en open communicatie en effectieve samenwerking.  
 
Werken aan teamcommunicatie is werken aan verbinding!  

DISC logo

Relatietraining

Deze training is bedoeld voor koppels die geloven in hun relatie, maar op zoek zijn naar een weg om de verbinding opnieuw te versterken en de liefde te herontdekken. De training is gebaseerd op de Emotionally Focused Therapy (EFT), een krachtig en succesvol model voor relatietherapie dat werd ontwikkeld door Sue Johnson en bouwt voort op het gelijknamige boek Houd Me Vast.

Onderwerpen die behandeld worden zijn:

  • de rol van emoties
  • begrijpen van de liefde in partnerrelaties
  • communicatie- en gedragspatronen
  • onderlinge verbinding en bereikbaarheid
  • pijnpunten in jullie relatie
  • bouwen aan veiligheid om moeilijke dingen te kunnen bespreken

De training kan zowel individueel als in groepen worden gevolgd. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. 

Maatwerk trainingen

Uiteraard is het mogelijk om in overleg trainingen op maat op het gebied van communicatie, samenwerking, betekenisvolle relaties, persoonlijke en professionele effectiviteit te verzorgen.

KREADO werkt in dit kader ook samen met Groundwork